zondag 26 oktober 2008

Inval door toedoen van Hyves




Op donderdag 23 oktober 2008 is bij QuilBrite en E-vence een inval geweest voor een conservatoir bewijsbeslag. Dit is op verzoek gedaan van Hyves (Startphone LTD).

Het hoe en waarom zal via deze blog bekend gemaakt worden. Via deze blog kun je ook op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen in deze zaak. Zo zullen wij ook een rechtzaak starten tegen Hyves en gaan wij niet, zoals hun misschien hopen, schikken.

Hyves denkt dat ze erg machtig zijn, zo machtig, dat hun vriendin (advocaat) zonder goed de zaak bestudeerd te hebben een aantal punten heeft opgesteld die door Hyves zelf al weerlegd zijn. Op basis van die punten hebben ze maar even 2 huizen/c.q kantoren door laten spitten. De zaken die zij nodig hadden als bewijslast, stonden en staan momenteel nog steeds op internet en dat geeft al aan dat deze inval, ten eerste niet nodig was geweest en ten 2e dat het hier dus puur gaat om een machtsvertoon en dat ze daarmee mensen onrechtmatig hebben geintimideerd en in hun privacy hebben aangetast!

Dit blog is niet om alle bewijzen neer te leggen, dat zullen we ook niet doen, omdat dit in een rechtzaak wel naar voren komt. Maar om te laten zien hoe een bedrijf als Hyves door roem het erg hoog in de bol heeft gekregen en daardoor niet eens meer normaal denkend en menselijk kan functioneren.


Hieronder waarom hyves bij ons een inval wilde:






Wordt dus vervolgd.....

Geen opmerkingen: